סרטי סטודנטים

בעבר סרטי סטודנטים היו במקרה הטוב משהו שנתקלנו בו בעיקר בשעות הלילה המאוחרות ובדרך כלל הם לוו בדיון מעמיק על ההשלכות האידיאולוגיות של הבימאי/ת.
היום כל זה ממש נראה כמו היסטוריה רחוקה. תעשיית הקולנוע הישראלית התפתחה רבות בשנים האחרונות, דבר הנובע בין היתר גם מפתיחה מרובה של בתי ספר לקולנוע ושפע אדיר של כישרונות ישראלים צעירים שנכנסו לתעשייה ויוזמים פרויקטים עצמאיים מרובים.

אודישנים לסרטי סטודנטים

שם האודישן
מיקום
סוג אודישן
דנטלתל אביבפרסומת
לסרט סטודנטיםאזור המרכזסרט גמר שנה ב
סרט גמר שנה א'רמת השרון - הרצליהסרט סטודנטים

לרשימה המלאה לחץ כאן

הכל מתחיל אי שם בשנה א' של לימודי משחק באוניברסיטה / מכללה / סם שפיגל וכו'. הסטודנטים מתבקשים כבר בשלב מוקדם זה לצלם סרטים קצרים על מנת לתרגל את עבודת הקולנוע.
בנוסף לכך שהבימאים יזדקקו לחבריהם מספסל הלימודים כדי שיצלמו, יקליטו סאונד, יערכו וכו' הם בודאי יצטרכו גם שחקנים.
בדרך כלל בגלל הנגישות והזמינות היחסית גבוהה הסטודנטים ישתמשו בחבריהם ובבני משפחתם כשחקנים. בהמשך כדרך הטבע רמת העבודה והיכולת של הסטודנטים תלך ותגדל ובהתאם עולות דרישותיהם לשחקנים איכותיים.

אולם בין אבא שאוהב לשחק פסיכולוג וחבר שמסכים להשתתף בסרט עם גילה אלמגור יש פער אדיר, וכמובן שהסטודנטים לא יכולים לשלם משכורות נכבדות לשחקנים בסדר גודל כזה, ולכן הם יזדקקו לשחקנים שנמצאים בתחילת דרכם, יצרכו לזהות כישרון ולהמר עליו.

כיצד ניתן למצוא את אותם שחקנים? בבתי ספר למשחק , בסוכנויות , וב – MyTalent כמובן.
כאן אנחנו נכנסים לתמונה בשבילכם - שחקנים ובימאים לעתיד יש באפשרותכם למצוא אחד את השני ולהצליח יחד וכל אחד לחוד ולהפיק סרטי סטודנטים איכותיים.